Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Фолксваген Поло - проблем със оборотите на мотора
(1 разглежда(т)) 1 Гости
Автомобили
Отиди най-отдолу::Нова тема::Отговори Любими: 1
ТЕМА: Фолксваген Поло - проблем със оборотите на мотора
KoKo (Гост)

Фолксваген Поло - проблем със оборотите на мотора 7 Месеци, 4 Седмици  
Здравейте на всички форумци, случайно видях този форум и реших да ви пиша с надеждата, 4е някой може да ми помогне. Става въпрос за следното:
Когато автомобилът ми (Фолксваген Поло,91-ва год., пълен инжекцион, 1.3 куб.) работи, (но не се движи) оборотите скачат като луди от хиляда на около 3 хил. и после се връщат обратно. Много рядко, но се случва и да загасне колата. Ходих на компютърна диагностика, но от сервиза ми казаха, че това не било голям проблем и е възможно да карам така и за напред... Обаче като загасна няколко пъти така на едно кръстовище започнах да се притеснявам.
От какво е възможно да се получава това?

Записано в лога Записано в лога  
  Reply Quote
Кирето (Гост)

Отг:Фолксваген Поло - проблем със оборотите на мотора 7 Месеци, 3 Седмици  
Може би имаш спукан тръбопровод някъде по инжекциона. Една моя кола правеше същото и след дълги опити за ремонт (открива се трудно къде има спукано или някъде не е уплътнено по маркучите, пък и трябва да знаеш, че точно това търсиш...), един приятел случайно оцели проблемното място, колата взе да мени оборотите и така разбрахме от куде идват проблемите. След смяна на маркуча оборотите се стабилизираха.

Reply Quote
lymanknap (Потребител)
Expert Boarder
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
vTMuPnGOwlY 1 месец  
KVqSJS <a href="hthzdpvfggag.com/">hthzdpvfggag</a>, mdnxtoujiium, [link=http://cjjxfgeljybv.com/]cjjxfgeljybv[/link], xfwkpuycmtua.com/

Reply Quote
buckstab (Потребител)
Expert Boarder
graphgraph
Изключен Вижте профила на потребителя
PivxTffyErINYr 4 Дни, 1 час  

Reply Quote
Отиди най-отгоре::Нова тема::Отговори